Proiectul de Rugaciune “Deschide Fereastra”: PROGRAMA PE LUNA APRILIE 2012IN ATENTIE!

*SCOPURILE RUGACIUNII IN ACEASTA PERIOADA SUNT: TREZIRE SPIRITUALA, REGENERARE SI RESTAURARE IN COMUNITATILE CRESTINE DIN ROMANIA

*10-11 aprilie

TEXTE BIBLICE: Ioan 4:19-26; Efeseni 1:1-22; Coloseni 3:1-17
MEDITATIE: Inchinarea cu pasiune, cheia unei comunitati crestine plina de viata

*12-13 aprilie

TEXTE BIBLICE: 1 Petru 1:13-25; 2:1-17
MEDITATIE: Slujba preotiei – maturitatea in spirit al fiecarui crestin

* 15-16 aprilie

TEXTE BIBLICE: Ezechiel 18:20-32; 1 Corinteni 1:8-10
MEDITATIE: Dintre oi pierdute si risipite in oi gasite si unite

*17-18 aprilie

TEXTE BIBLICE: Ezechiel 34:11-31; Apocalipsa 3:10-22
MEDITATIE: De la starea spirituala de caldicel la starea spirituala de crestin botezat cu foc (pasiune)

*19-20 aprilie

TEXTE BIBLICE: Iacov 1:21-27; 4:5
MEDITATIE: De la spiritul de religiozitate la cel al credintei autentice cu pasiune pentru Dumnezeu

*22-23 aprilie

TEXTE BIBLICE: 2 Cronici 7:14-15; Tit 2:11-15
MEDITATIE: Rupt de lumesc si ritual, si lipit de Dumnezeiesc

*24 aprilie

POST SI RUGACIUNE PENTRU TREZIREA, REGENERAREA SI RESTAURAREA SPIRITUALA A BISERICII CRESTINE DIN ROMANIA

TEXTE BIBLICE: Ezechiel 36:24-28; 37:1-14; Faptele apostolilor 15:16-18
MEDITATIE: Ridicarea cortului lui David din prabusirea lui (Ridicarea Bisericii lui Dumnezeu la nivel de autoritate asupra tuturor stratagemelor demonice)

*25 aprilie

TEXTE BIBLICE: Coloseni 4:2-6; 2 Tesaloniceni 3:1-5; Faptele apostolilor 4:23-37
MEDITATIE: “Fac totul pentru Evanghelie, ca sa am si eu parte de ea” 1 Corinteni 9:23

*26-27 aprilie

TEXTE BIBLICE: Evrei 13:12-18; 1 Corinteni 16
MEDITATIE: Luptand pentru salvarea sufletelor din jurul nostru, luptand pentru ajutorarea celor din jurul nostru, slujindu-le si iubindu-i implinim Legea lui Cristos

***

IN ATENTIE!

Toate textele biblice precum si meditatiile de mai sus sunt recomandate pentru fiecare comunitate crestina amintita mai sus, in parte. De exemplu, textele biblice si meditatia de la o anumita comunitate crestina de mai sus, se indreapta si-n dreptul oricarei alte comunitati crestine de mai sus, insa urmarim impreuna ca pentru fiecare comunitate crestina de mai sus, la data respectiva, sa urmarim textele biblice si meditatia doar din dreptul acesteia pentru a ne fi mai usor sa ne adancim in ceea ce doreste Dumnezeu sa ne vorbeasca prin acele texte. Deci, daca sunteti un crestin, reprezentand o anumita denominatiune religioasa, toate textele de mai sus precum si meditatiile sunt indreptate inspre dvs., inspre mine, inspre noi, toti! Ideea principala e sa meditam la Cuvantul lui Dumnezeu, sa primim Cuvantul sadit in noi, sa ne hranim si sa ne unim cu totii in rugaciuni catre Dumnezeu pentru scopurile amintite cu privire la Comunitatile crestine din Romania!

Asadar, in fiecare seara la orele 23.00 care e “CEASUL CEL DIN URMA”, sa ne unim in aceasta ultima ora in rugaciune speciala pentru diferite cauze, scopuri, iar in aceasta perioada amintita mai sus, pentru Bisericile crestine din Romania. Dorim sa incheiem astfel, o zi in rugaciune cu Dumnezeu, in multumiri, in cereri, in lauda si inchinare, in partasie scripturala, ca in urmatoarea zi Dumnezeu sa-Si reverse din abundenta indurarile si binecuvantarile Sale peste aceasta generatie, peste Biserica, peste societate, peste sufletele noastre. Dorim ca aceste ganduri sa ne insufleteasca pe toti, si impreuna, mana de la mana, din inima pentru inima, sa <deschidem fereastra> inimii noastre si sa privim mai adanc in ceea ce doreste Dumnezeu de la noi!

In zilele de SAMBATA, dorim sa ne rugam fiecare pentru orice cauza ar avea, dorim sa avem partasie unii cu altii, dorim sa slujim impreuna, sa ne inchinam, sa ascultam marturii, indemnuri, etc., toate spre zidirea Bisericii lui Dumnezeu! Va asteptam pe acest portal, pe grupul de pe facebook, pe adresa noastra de e-mail!

Bisericile trebuie sa fie unite si sa calce pe urmele Domnului Isus Cristos, ele nu trebuie sa urmeze ideile sau standardele unei institutii, ale unui stat sau organizatii religioase ci cele ale lui Dumnezeu revelate in Cuvantul Sau infailibil. Facand asta, uniti in chip desavarsit am putea schimba lumea si asta e si mandatul Bisericii lui Dumnezeu pe Pamant, acela de a fi uniti, a avea partasie unii cu altii la intalniri cu biserica, a avea partasie cu El intai de toate, si pe urma, acela de a iesi si a vesti salvarea oamenilor prin jertfa Domnului Isus de la cruce!

Poate va intrebati, de ce anume sa ne rugam pentru denominatii religioase…? Noi nu dorim sa ne rugam pentru o denominatiune religioasa sau Institutie ci pentru oamenii care traiesc sau slujesc in acestea. Nu sistemul are nevoie de mantuire ci oamenii din respectivu sistem. Un sistem poate fi cel mai bun, dar daca oamenii nu sunt, e in zadar. Deci, o religie poate fi cat mai buna in standarde, idei, doctrine, programari, etc., insa daca cei care sunt reprezentanti ai acesteia nu stiu sau nu reusesc sa indeplineasca cererile sau standardele impuse de Institutia religioasa respectiva, atunci e in zadar. Dumnezeu doreste ca pe om sa-l salveze. Dorim sa avem institutii cat de bune, insa, mai presus de asta, dorim ca oamenii sa fie sub calauzirea lui Dumnezeu, mantuiti si fericiti. Ne rugam pentru toti crestinii de sub orice eticheta religioasa, pentru ca dorim sa Il prezentam doar pe ISUS mai presus de orice altceva de pe lumea asta! Dorim sa ne rugam pentru trezire spirituala, pentru ca multe biserici, comunitati crestine urmeaza monotonia in inchinare, uita de adevaratul sens al Sanctuarului divin (Sfanta Sfintelor) unde toti se inchina in duh si-n adevar, fara filtre religioase, etc. E bine sa fim realisti si sinceri, poate dvs. sunteti o persoana care lupta sa Il urmeze pe Mantuitorul, si ne bucuram pentru asta si chiar cerul se bucura, dar sunt atatia altii care inca nu-L cunosc pe Mantuitorul in mod autentic si personal, nu cunosc profund dragostea si voia lui Dumnezeu in viata lor, dar poate ei doresc asta si nu stiu cum sa descopere. Acesta e si obiectivul acestui proiect de rugaciune. E nevoie mare de trezire spirituala in comunitatile amintite mai sus, e nevoie sa zdrobim orice zid dintre noi si sa fim lumina,  sa ne supunem in dragoste unii altora!

IN ATENTIE!

In zilele de 19-20 aprilie 2012, unde dorim sa ne unim cu totii in rugaciune pentru  comunitatile protestante, aici ne vom referi la bisericile reformate, anglicane, lutherane si unitariene.
Iar ca organizatie religioasa ne referim la organizatia “martorii lui Iehova”, etc. Poate vi se pare ciudat sau neobisnuit practica acestui proiect de rugaciune. Dar noi, credem ca Dumnezeu ne cere asta, credem si dorim sa implinim voia Sa. E nevoie sa ne rugam pentru toti oamenii din orice categorie sociala, etnica, religioasa, etc. Trebuie sa mijlocim inaintea lui Dumnezeu pentru orice om de pe Pamant, care are nevoie de mantuire! Nu putem sa ne rugam doar pentru noi, pentru gruparea noastra, ci e nevoie sa ne rugam pentru toti oamenii, asta ne invata Mantuitorul nostru Isus! Asa cum am precizat mai sus, nu ne rugam pentru numele unei organizatii, cult, etc, ci pentru oamenii de acolo, stim ca in fiecare comunitate religioasa, Dumnezeu Isi are oamenii Lui alesi, preaiubiti, pe care i-a salvat si ii foloseste in slujire misionara pentru El. Credem ca mantuirea e doar in Numele lui Isus, si dorim sa ne rugam pentru toti care nu-L cunosc pe Domnul Isus asa cum ni Se reveleaza El in Cuvantul Sau!

In data de 25 aprilie 2012 dorim sa ne unim in rugaciune speciala pentru misionarii crestini din Romania! Pentru a ne fi mai usor sa stim exact pentru cine si pentru ce scopuri, va rog sa consultati portalul urmator: http://apmeromania.blogspot.com/

In ziua de 26 aprilie 2012 dorim sa ne unim in rugaciune pentru asociatiile crestine, de caritate, de vestirea Evangheliei, de ajutorare, educationale, etc. Ex. Asociatia Misiune Speranta, Asociatia Penticostala de Ajutorare, Asociatia Penticostala de Misiune Externa, Asociatia Crestin-Independenta Misiunea Elohim, Fundatia “Inima catre Inima”,  Misiunea Mondiala Unita, Misiunea Romana Penticostala, Asociatia “Noua Speranta”, Fundatia Interconfesionala Peniel, Fundatia Interconfesionala Rugul Aprins, Radio Vocea Evangheliei, Alfa Omega TV, Credo TV, Asociatia Tineret pentru Christos, Asociatia World Vision Romania, etc. Si daca mai cunoasteti o anumita organizatie sau asociatie crestina, ce nu apare in programa noastra, ne puteti comunica sa ne rugam si pentru aceasta! Multumim!

*Pentru mai multe informatii despre Proiectul de Rugaciune “Deschide Fereastra”, va invitam sa consultati urmatorul link: https://grupelohim.wordpress.com/category/info/proiectul-de-rugaciune-deschide-fereastra/ 

Totodata, va asteptam si pe grupul “Deschide Fereastra” de pe facebook! Aici ai ocazia sa scrii marturia ta, sa scrii un indemn pentru fiecare dintre noi, sa scrii o idee, sa scrii o incurajare, un verset biblic, o cauza pentru rugaciune, etc.

“Sa fiu crestin, sa stiu ce inseamna viata cu El, sa stiu ca aceasta nu inseamna o trecere de la o religie la alta, nu inseamna o trecere de la un standard oarecare, la altul, nu inseamna o trecere de la moarte la moarte ci o viata de crestin inseamna sa trec de la eu la El, de la ideile mele si standardele mele la cele ale Lui, sa trec din moarte la viata, sa ma opresc din drumul meu grabit la crucea lui Isus si sa ma confund cu ea. Un crestin inseamna un suflet nascut din nou, regenerat prin miracolul invierii lui Isus Christos la o noua viata, unde acesta dispare si Christos e Cel ce traieste de acum inainte in el. Crestin inseamna sa slujesti, sa te jertfesti pentru cel de langa tine, sa-l apreciezi, sa-l ridici, sa-l imbratisezi, sa-l ajuti, sa-l conduci pe urmele tale, pentru ca tu calci pe urmele lui ISUS. Crestin inseamna sa ai viata din abundenta, sa te rogi, sa canti, sa studiezi Cuvantul vietii, sa-L onorezi, sa te inchini Lui indiferent de spatiu si timp, sa nu te mai gandesti la tine ci doar la El. Un crestin e precum o lumanare, lumineaza pe cel de langa el consumandu-se pe sine insusi. Crestin, asadar, inseamna Christos in tine, tu in El!” Alex Singeorzan

dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. Ochii Mei vor fi deschişi de acum, şi urechile Mele vor fi cu luare aminte la rugăciunea făcută în locul acesta.” 2 Cronici 7:14-15

2 comments on “Proiectul de Rugaciune “Deschide Fereastra”: PROGRAMA PE LUNA APRILIE 2012

  1. Nu stiu daca fiecare din noi ne dam seama ca tot ne batem cu pumnul in piept de religiunea noastra ca a mea e mai buna .am sa va spun ca nu religia ne va mantui ci in  cine vom crede ca ne poate MANTUI .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s